NOT:Arkadaşlar, sadece şunu söyleyeyim, beni bu bilgiyi verdiğime pişman etmeyin, sadece önlem amaçlı bilmeniz açısından konuya değindim, ters etkiyi denememeniz konusunda sizi tekrar uyarıyorum. Bu konu bilgi amaçlı açılmış olup, herhangi bir mesuliyet kabul edilmez, deneyenin kendi tercihidir.


















Vakti zamanında, Cinlerden çok muzdarip olan birisi artık evinde oturamaz hale gelmiş. Aynalara bakamaz ve uyuyamaz durumdaymış. O zamanın alimi kabul edilen Ebu Ducane'in kapısını çalmış son umut olarak ve Ebu Ducane,(Allah'ın izniyle) adama evine asması için bir dua yazmış. Bu duayı her kim evinde (ayna harici) göbek hizasından yukarıya asarsa o eve kötü huylu ruhani varlığın girmesi imkansızdır. Bu dua sayesinde o mekanın dışı görünmez bir kalkan ile çevrilidir denir.


Eskiden bazı tedavi durumlarında da kullanılan bu duayı kesinlikle aynanın üzerine ters bir biçimde koymamalısınız. Bunun sonucu set kalkacak ve tesadüfen yakınlarda bulunan enerji formundaki bu varlıkları yakmaya başlayacaktır. Bu vebali çok büyük bir günahtır ve gerçekten tehlikelidir. Şu ana kadar işitmediğiniz inleme ve çığlık sesleriyle eviniz sarsılabilir ve katlanılması güç bir yogunluğun altından kalkamayabilirsiniz. Ve unutmayın ki yanarak ölen dostlarının hesabını sormaya gelecek bir ordu ile karşılaşabilirsiniz, bu durumda duanın seti işlemeyecektir.