Sigma fırçaları uygun fiyatıyla MAC, Sephora ve Bobbi Brown gibi ünlü markalara alternatif olabilir. Fırça kullanmaya yeni başlayacaksanız iyi bir başlangıç seti olarak değerlendirilebilir.


12 adet Sigma fırça seti ve Havalı Kılıfı

Sigma fırçalarını MAC fırçalarına benzer şekilde numaralandırmış. Böylelikle MAC fırçanız var ise hangi numaranın hangi fırçaya denk geldiğini anlayabiliyorsunuz.

ss219: Kalem fırçada denen bu fırçayla daha kısıtlı alanlarda uygulama kolaylığı sağlıyor. Özellikle buğulu göz makyajı yaparken alt kirpik dibine uyguladığınız farın tam sürülmesini istediğiniz noktaya odaklanmasını sağlıyor. MAC 219 numaralı fırçasından biraz daha yumuşak.


Sigma ss219 fırça

ss224: Far sürdükten sonra göz kapağı ve kaş altı bölgesindeki geçişleri hafifletmek ve yumuşatmak ayrıca renkleri birbirine karıştırmak için kullanabileceğiniz bir fırça. Eşit bir dağılım sağlıyor. MAC’in 224 no’lu fırçasından biraz daha kısa olması itibariyle hareket kolaylığı sağlıyor.


Sigma ss224 fırça

ss150: Herkesin bir allık fırçasına ihtiyacı vardır. Bu allık fırçası pudra,allık, bronzlaştırıcı gibi ürünleri uygulamanız için ideal. Ayrıca son rutüşleri genelde bu fırçayla yapmak tüm yüzün eşit dağılımını sağlar.


Sigma ss150 fırça

ss239 : Far uygulamaları için kullanılan bu fırça MAC 239 numaralı fırçadan biraz daha büyük gözüküyor fakat farın göz kapağına yedirilmesinde MAC fırçayla aynı etkiyi sağlıyor. Bir çok kere temizlememe rağmen hala aynı etkiyi yaratıyor.


Sigma ss239 fırça

ss188: Pudranın yüze oturmasını sağlamanın yanı sıra allıkla elmacık kemiklerini vurgulamaya yardımcı olan bir fırça. Mineral içerikli allıkları uygularken mükemmel bir sonuç elde ediyorsunuz. Ayrıca likit fondoten uygulamasında da eşit dağılım sağlıyor ve pürüzsüz bir görüntü veriyor.


Sigma ss188 fırça

ss190: İdeal bir fondöten fırçası. Bu fırça yumuşacık ve eşit bir sürüm sağlıyor.


Sigma ss190 fırça

ss168: Elmacık kemiklerini ortaya çıkarmak ve yüz hatlarınızı belirginleştirmek için ideal bir fırça. Allık yardımıyla yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz noktalara odaklanabilme kolaylığı sağlıyor.


Sigma ss168 fırça

ss194: Kapatıcı uygulamak için kullanılan bu fırça kapatmak istediğiniz küçük sivilcelerin, lekelerin üzerine hafif dokunuşlarla uygulandığından eşit bir dağılım sağlıyor ve kapatıcınızdan maksimum yararlanmanızı sağlıyor.


Sigma ss194 fırça

ss266: Bu fırça jel eyeliner sürmek için veya kaşlarınıza kaş farı sürmek için kullanılabilir. Kesik ucu sayesinde göz ve kaş şeklinize yakın çizgiler yaratabiliyorsunuz.


Sigma ss266 fırça

ss209: Dudak fırçası olarak kullanabileceğiniz gibi jel eyelinerlarınızı sürmek için kullanabilirsiniz. Özellikle koyu renk rujlarda dudağınızın şekline uygun rahat bir sürüm sağlıyor.


Sigma ss209 fırça

ss275: Yine bir far fırçası. Şekli itibariyle göz çevresinde hareket kolaylığı sağlıyor ve farın tam olarak göze yedirilmesini kolaylaştırıyor. Yoğun pigmentli farların kirpik altları gibi zor noktalara uygulanması için ideal olabilir.


Sigma ss275 fırça

ss252: Far uygulamalarında işinize yarayacak bir fırça. Boyutu sayesinde vurgulayacağınız yerlere daha çok far yedirebiliyorsunuz.

Sigma ss252 fırça

12 adet fırçadan oluşan bu fırça setin birde havalı bir kılıfı var. MAC ile karşılaştırıldığında uygun fiyata geliyor. Ayrıca isterseniz fırçalar tek olarak da alabiliyorsunuz.

Fırça kullanılarak yapılan makyaj hem zamandan kazandırıyor hem de ürünlerin rengi ve kalitesinden maksimum yararlanmamızı sağlıyor. Hayatı kolaylaştırmak için sizde kendinize bir fırça seti edinin!

alıntıdır..