Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'deki teknik direktörlük görevinde başarılı olacağına inandığını söylerken, Alex'e övgülerde bulundu..

Fenerbahçe Dergisi'nin Yılmaz Vural ile Kasımpaşa-Fenerbahçe maçından önce yaptığı röportaj, derginin ekim sayısında yayınlandı.

Kocaman'ın Fenerbahçe'de başarılı olmasını çok istediğini kaydeden Vural, ''Aykut hoca benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Onun Fenerbahçe'de başarılı olmasını çok isterim. Kazanırsınız, kaybedersiniz... Bu futbolun doğasında var. Ancak içtenseniz, sonuna kadar savaşıyorsanız bu çok önemli. Aykut da bunu yapıyor. Taraftar ve yönetim daima arkasında. Bunu hissetmek çok güzel. Ben her zaman yerli hocadan yana bir hoca olarak, Aykut'un başarılı olacağına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

İyi bir oyuncunun daha top ayağına gelmeden sonrasını düşünen oyuncu olduğunu belirten Yılmaz Vural, ''Kendini öne çıkarmaz, oyunun yönünü belirlemeyi tercih eder. Mesela Alex gibi. Böyle bir oyuncuya sahipseniz işiniz daha kolaylaşır. İyi bir oyun ortaya koymak için, planlarınızı da iyi yapmanız gerekir'' şeklinde değerlendirme yaptı.