Doğdum Bende öleceğimi bile bile , büyüdüm günden güne yürüdüm, konuştum, koştum...

Sen bir gün gelip atkıyı boynuma taktın kalbime de bir Aşk bırakıp kaçtın Baba. O Atkı adeta sihirli bir değnek gibiydi, boynuma taktığım anda değiştim,Aşık oldum Bordosuna Mavisine,Dik duruşuna,Asaletine. Nasıl oldu anlayamadım? Sana sordum anlatamadın sonra Trabzonspor’a döndüm sordum nasıl Aşık oldum ki ben sana ? Cevap yok, Bir nazlı sevgili edasında ki sessizlikle verdi bana cevabını. Kendime sordum nasıl bir aşk bu diye? Her gol yenildiğinde ki karnımın ağrısı , her atakta ki kalp çarpıntısı , mabedinde ki göz yaşarması,Seni sevenlere karşı duyduğum aile saygısı,İsmini,anlamını bütün dünyaya anlatma kaygısı,yensende yenilsende peşinden gelen iki ayak bir kafa tası, nasıl oluyor Trabzonspor? Oluyor işte sevgiye sual olunmazmış, oluyor hemde bal gibi oluyor Aşkımı iliklerimde hissediyorum futbol takımı ile alakan yok diye haykırıyorum içimden ve Babama diyorum iyiki takmışsın o atkıyı boğazıma.

Bak şimdi yine ben Aşkımın yanına gidiyorum,senin taktığın atkı boynumda, Baba sakın üzülme ama kazanamadık,baba kızma ama yenildik,baba gerçekten ağlama ama ben öldüm. Bu ölüm yenilgi sonrası üzüntü kelimesi değil baba bilirsin benim Aşkım’a kızamayacağımı, Babaaaa Anneme söyle ben öldüm, Kimse için değil baba kaderim buraya kadar yazılmış ondan, Trabzonspor’uma kızdığım için değil baba vadem doldu ondan vallahi üzgün gitmedim yine umutluydum gelecekten yine biliyordum başarabilecek olduğumuzu ama baba ben öldüm yenilgiye karşı koymak gibi değildi ölüme karşı durmak,yenildim baba, ama sen üzülme taktığın atkı halen daha boynumda, asfalt üzerindeyim ama vallahi üşümüyorum baba söyle anneme üşümüyorum hem atkım var benim senin verdiğin atkın formamda var üzerimde geceleri giyip şampiyonluk hayalleri kurduğum formam var üstümde , o varken üşür mü insan gerçekten üşümüyorum , evet asfalt çok soğuk ama hissetmiyorum baba ben öldüm. Sakın üzülmeyin arkamdan desemde üzüleceksiniz biliyorum ama bari Trabzonspor’uma kızmayın ona üzülmeyin, benide merak etmeyin

Bünyamin,Serhat,Mesut,Kemal,Faruk,Bülent,Gökmen,Ne şet,Yusuf,Kürşat,Ziya,İsmail,Hasan,Alaaddin hatta Mehmet dalman bile burda yalnız değilim baba onlar ve niceleri yanımda ,sizleri izliyoruz biz her Perşembe geceleri sizde bizi merak etmeyin biz iyiyiz. Kazım abiyi gördük biliyor musun baba yine şarkılar söyledi bize,oda inanıyor biliyor musun başaracağımıza? Nedense burda ki insanlar herşeye daha çok inanıyor sizde inanın karamsar olmayın söyle kardeşlerime kendilerine yeni formalar alsınlar maçlara gitmeyi de eksik etmesinler Kazım abi elbet başaracağımızı söylüyor bari ona inanın be baba. Hee Unutmadan o Trabzonspor’a da söyleyin öldüm diye yalnız kaldığını sanmasın ben hep tribündeyim Avni akerde aynı yerimdeyim yine deplasmanlarda kalenin arkasınayım pür dikkat izliyorum,dün akşam ki maçı bile gördüm baba ama üzülmedim burda Sevdiğin şeyler insana hüzün vermiyor baba.

Birileri ruhuma fatiha okumuş,birileri hatim indirmiş hissettim söyle onlara çok teşekkür ederim baba söyle onlara lütfen söyle kimseye kızmasınlar,bağırmasınlar insan sevdiğine bağırmaz de , Hiç olmadı benim adımı söyle,Onun sevgilisi de bağırmasınlar korksunlar yada bırak korkmasınlar baba Hiç insan Sevgidaşından korkar mı ama inansınlar çünkü Mehmet öyle dedi,samsun maçından dönenlerde öyle diyor hepsini geçtim Kazım abi bile öyle diyor daha ne diyeyim baba. Beni hastahaneye getirenler atkımı boynumdan çıkartmışlar çok üşüdüm baba çok üzüldüm o an öldüm belkide ama sen Cenazemin üstüne koymuşsun yine atkımı çok teşekkür ederim. Burda da senin öğrettiğin gibi bağladım atkımı gururla geziyorum söyle anneme söyle kardeşlerime söyle Tüm Trabzonsporlulara bizi hiç merak etmesinler ama şunu da söyle bizi unutmasınlar çünkü burda insanlar unutulduklarında ikinci kez ölüyorlar.