Bütün Fenerbahçeli dostlarıma ve kardeşlerime selamlar,
Fenerbahçemiz 2008 yılının son deplasmanında yalnız bırakmamak için Konya'daydık. Konya, Hz. Mevlana'dan dolayı sevdiğimiz bir şehir ve bu zamana kadar Konyaspor deplasmanları bizim için her zaman güzel geçmiştir. Hem tribün hem de futbol takımımızın aldığı sonuçlar açısından. Pahalı bilet fiyatlarına rağmen Konya'ya İstanbul'dan ve çevre illerden bir çok kardeşimiz geldi.
Fenerbahçemiz ligin başından bu yana ilk defa liderlik koltuğuna oturdu. Takımımızın lider olması çok güzel fakat yarın ve pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarda bizim için önemli. Bugün yine istediğimiz futbolu oynayamadık. Özellikle Lugano ve Edu'nun eksikliğinde defansımız zorlandı fakat Roberto Carlos kademe anlayışıyla defansı toparlayan isim oldu. Önder'in pozisyonu hakkında yorum yapanlar 2 hafta önce Denizli'de verilmeyen golümüzü ve nicelerini hatırlasın. Fenerbahçe camiası maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'ndan geçtiğimiz yıllarda çok çekmişti. Sürekli olarak bu golü gündeme getirecek olanlar geçmişte aleyhimize olan hataların üstünede keşke bu kadar gidebilselerdi.
Kısmet olursa 2009 yılının Ocak ayının son haftasında Ankara'ya haksız yere verilen cezaları protesto etmek amacıyla bir organizasyon düzenleyeceğiz. İnşallah haksız yere verilen cezalar ortadan kalkar ve çeşitli oyunlarla yıpratılmak istenen Fenerbahçe tribünü özgürlüğüne kavuşur.
Konyaspor karşılaşmasında bizimle beraber maç boyunca takımına destek olan, maç öncesi takımımızı karşılayan ve ev sahipliğini en güzel şekilde yerine getiren Konya GFB üyesi kardeşlerimize buradan bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca Ankara, Afyon ve diğer şehirlerimizden gelen temsilciliklerimize Fenerbahçemize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Sefa