Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlık maçında TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Afyonkarahisarspor'u 1-0 yendi.

Kütahya Dumlupınar Stadı'nda oynanan karşılaşmada, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un golünü 35. dakikada penaltıdan Fatih Yılmaz attı. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un kalesini, geçen hafta kulüple sözleşme imzalayan Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Oğuz Dağlaroğlu korudu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, karşılaşma sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, beklediklerinden daha iyi bir hazırlık maçı olduğunu söyledi.

Gerek bireysel gerekse takım olarak oluşan eksiklikler ve yetersizlikleri görme bakımından değerli bir maç olduğunu ifade eden Akçay, şöyle konuştu:
''Bu maçta fizik kondisyon olarak yeterli gözüktük. Ancak gol yollarında daha az organize olduk ve son vuruşlarda başarılı gözükmedik. Bugüne kadar oynadığımız hazırlık maçlarında tam kadro olarak sahaya çıkamadık. Bu tip hazırlık maçlarında iki takım halinde sahaya çıkıp oynuyoruz. Zaten tek takım düşüncesi bizde oluşmaz. Bu da şunu gösteriyor, forma yarışı tüm sezon boyunca ve sezon sonuna kadar devam edecek.''

Akçay, kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun takıma kısa sürede uyum sağladığına işaret ederek, ''Takımı arkadan güzel yönetiyor. Bu da sevindirici bir olay'' dedi.