Kayserispor, Denizlispor Maçında, Görevlileri Tartaklayan Turnikeleri Kırarak İçeri Giren Taraftarlar Hakkında Cumhuriyet Savcılığına Suç Duyurusunda Bulundu.



Sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, kulüp olarak futbolda şiddetle kararlılıkla mücadelenin sürdürüldüğü bildirildi. Bu çerçevede spora anarşiyi bulaştıran taraftarların adli makamlara şikayet edildiği belirtilen açıklamada , "Bildiğiniz gibi kulübümüz stat anarşisiyle uğraşmaktaki kararlılığını sürdürmektedir. Sizlere ailelerinizle birlikte gelebileceğiniz huzurlu ve temiz bir ortam sağlamak sporun birleştiriciliğini ve güzelliğini sizlerle paylaşmak için ne lazımsa yaparak bu alanda da örnek olacağız.'' denildi.
Bitmek tükenmek bilmeyen istekleriyle kulüplerin, sağduyulu centilmen taraftarların ve emniyet güçlerinin başına adeta bela olan holiganları bitirmek için çalıştıklarını belirten Sarı - kırmızılı yöneticiler, ''Sizlerinde gösterdiği bu anlamlı tavırla ya utanıp duracaklar ya da yok olacaklar. Sizlerden beklentimiz holiganlara karşı yaptığınız medeni protestonun artarak devam etmesidir. Son oynadığımız müsabaka esnasında holigan bir grup turnike kapısını kırmış görevlileri tartaklamış ve stada giriş yaparak ne olduklarını ve ne olmak istediklerini göstermişlerdir. Kulübümüz, bu kişiler hakkında bir kez daha savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Umuyoruz ki yüce yargı gereken cezayı verecektir.

Ayrıca bu kişileri yönlendiren bazı kişiler olduğuyla ilgili derin şüphelerimiz var. Konuya ilişkin delilleri toplayarak bu kişileri de kamuoyuna bildireceğiz. Herkes bilmelidir ki; Kendi çıkarları uğruna şehrimizin ortak değeri ve en önemli markası olan Kayserispor'a zarar vermeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır." denildi.